Vakantiehuis Breitungen
Vakantiehuis Silstedt
Vakanteihuis Gorenzen

Wie zijn wij

 

 

Wij zijn Anton en Annette Stegeman. Sinds 2001 zijn we de gelukkige eigenaars van het heerlijke vakantiehuisje in Silstedt.

Vele jaren hebben we er onze korte en langere vakanties doorgebracht in alle seizoenen. Telkens kwamen we er weer tot rust in de prachtige Harz na onze drukke werkzaamheden in ons eigen bedrijf.

De laatste jaren hebben we het minder druk in ons bedrijf, dus is de noodzaak om uit te rusten in de Harz ook minder! Daarom besloten we het huis te gaan verhuren in de periodes dat we er zelf niet zijn. 

Dit huisje ligt aan de noordzijde van de Harz vlak bij de bonte vakwerkstad Wernigerode.

In 2015 kochten we het huis in Mansfeld Ortsteil Gorenzen. Het ligt aan de oostkant van de Harz. Ook in die omgeving is het heel erg mooi. Fijn om te fietsen en te wandelen. Minder toeristisch dan in het noorden. Hier kunt u nog echt genieten van de stilte.

In februari 2018 hebben we een derde huisje gekocht in Breitungen, Südharz. Zoals de plaatsnaam al doet vermoeden: aan de zuidkant van de Harz. Ook dit huisje is bijzonder. Het ligt op een "Hanglage" (Steile helling) Hierdoor is er een prachtig uitzicht over het dal.

 

gallery/img_5443