Vakantiehuis Breitungen
Vakanteihuis Gorenzen

Wie zijn wij

 

 

Wij zijn Anton en Annette Stegeman. Sinds 2001 komen we met een zekere regelmaat in de Harz.

Vaak hebben we er korte en langere vakanties doorgebracht in elk seizoen. Telkens kwamen we er weer tot rust in de prachtige Harz na drukke werkzaamheden in ons eigen bedrijf.

De laatste jaren maken we ons daar minder druk, dus is de noodzaak om uit te rusten in de Harz ook minder! Daarom besloten we onze huisjes te gaan verhuren in de periodes dat we er zelf niet zijn. 

Inmiddels hebben we één van de huizen verkocht, omdat het onderhoud van drie vakantiehuizen toch te veel werd. Tenslotte worden we er niet jonger op.

Vakantiehuis Gorenzen ligt aan de oostkant van de Harz bij Mansfeld. Een erg mooie omgeving en fijn om te fietsen en te wandelen. Minder toeristisch dan in het noorden en westen van de Harz. Hier kunt je nog echt genieten van de stilte.

In  2018 hebben we vakantiehuis Breitungen gekocht in de gemeente Südharz. Zoals de plaatsnaam al doet vermoeden: aan de zuidkant van de Harz. Een heel fijn huis op een helling aan de rand van het dorp. Je hebt er een prachtig uitzicht en wandelt zo de bossen in.